Cursus TrouwfotografieMet Plezier Leren Fotograferen

  

image

Trouwfotografie

  • Persoonlijke begeleiding door een ervaren vakfotograaf/-docent
  • Alle ingredi├źnten voor een mooie Trouwreportage
  • 24/7 online en overal beschikbaar
  • Gratis kwartaalabonnement op ons E-Magazine, Photo Exposure
  • Gratis toegang tot het bijbehorende naslagwerk
  • Ook in combinatie met een workshop
 

Inschrijven

 

Bruidsfotografie

Op een gegeven moment krijgt iedere fotograaf het verzoek om een portretfoto te maken. Voor een goed sprekend portret heb je niet alleen technische vaardigheden nodig, ook uw eigen stijl en persoonlijkheid spelen hierin een rol. Tijdens deze module leert u portretten te maken in tal van verschillende stijlen. U leert hoe uw modellen op hun gemak kunt stellen en met een vriendelijke en professionle benadering hun 'karakter/persoonlijkheid' vast kunt leggen.

Tijdens deze module, Portretfotografie I, werken we in tegenstelling tot Portretfotografie II met natuurlijk licht. Hulpmiddelen zoals reflectie-/diffusieschermen en inflitsen komen natuurlijk ook aan de orde!

Om deze module goed te kunnen volgen is minimale kennis op Basis I & II niveau noodzakelijk.

 

Waarom kies je voor Digifotocursus?

  • Om vooral op een leuke en prettige manier betere foto's te leren maken!
  • Een enthousiaste persoonlijke cursusbegeleider met een professionele achtergrond!
  • Voor een digitale persoonlijke leeromgeving, uw lesmateriaal altijd voorhanden!
  • Zorgvuldig opgesteld lesmateriaal geoptimaliseerd voor zowel PC/laptop en tablet!

Deze module wordt geheel digitaal aangeboden en bestaat uit 2 lessen. We herhalen hierbij een stukje basisvaardigheden die belangrijk zijn voor (studio)portretfotografie!

 

Hoe werkt het?

Je gaat thuis of op locatie zelf, zodra het jouw uitkomt, aan de slag. Je bestudeert de lesstof en gaat vervolgens met de oefeningen/camera aan de gang. Door het insturen van de oefeningen/foto’s krijg je feedback van je vaste cursusbegeleider. Heb je vragen dan kan je deze rechtstreeks aan hem of haar stellen, vaak krijg je per omgaande antwoord terug.

 

Hoeveel tijd kost deze cursus?

Je bepaalt zelf hoeveel uur je per week aan de cursus besteedt. Gemiddeld doet een cursist twee weken over een les. Heb je het druk of heb je juist meer tijd te besteden, geen probleem doordat u individueel wordt begeleid passen we de snelheid eenvoudig aan!

De lesstof, de docent/vakfotograaf, de leeromgeving, alles is beschikbaar om versneld je einddoel te halen. Het omgekeerde geldt natuurlijk ook. Heb je (tijdelijk) minder tijd beschikbaar, mag je langer over de cursus doen (tot drie keer de cursusduur met een minimum van 12 maanden).

Je behoudt tot aan het einde van de cursus recht op de persoonlijke begeleiding, feedback op je oefeningen en toegang tot alle online studiefaciliteiten. Hiervoor worden natuurlijk geen extra kosten berekend!

 

Wat heb je nodig?

Om alle aspecten van deze module te kunnen doornemen is een digitale spiegelreflex, een systeemcamera of een zogenaamde bridgecamera (uitgebreidere compactcamera) noodzakelijk! Je hebt in elk geval een camera nodig waarmee je handmatig minimaal sluitertijd en diafragma kunt instellen. Een compactcamera kan ook maar er zullen soms opdrachten zijn die technisch gezien niet of lastig toepasbaar zijn op dit type camera's. Heb je twijfels of je camera geschikt is, neem dan even contact met ons op!

Handig maar niet noodzakelijk zijn accessoires zoals een statief, (externe) flitser en bijvoorbeeld een draadontspanner. Ook een reflectiescherm kan verder handig zijn.

Naast een digitale camera heb je verder de beschikking over een pc, laptop of tablet met internetaansluiting en e-mail om de lesstof op te halen en de oefeningen in te sturen.

 

Na deze cursus?

Na deze cursus kan de module 'Fotobewerking' een mooie aanvulling zijn. U leert hier onder andere de belangrijke nabewerking van onze opnames (corrigeren, aanpassen, beheer en wat er komt kijken bij afdrukken). Ook een workshop Portretfotografie zal een goede aanvulling zijn; met andere cursisten onder begeleiding van een professionele fotograaf de kneepjes leren.

Een andere optie voor deze module is de Workshop Trouwfotografie. Naast deze cursusmodule is er dan een aanvullende praktijkdag waarbij niet alleen de theorie/technieken in de praktijk worden doorgenomen maar waarbij je ook met extra ervaring/tips naar huis toe gaat!

 

Inschrijven

Na inschrijving ontvang je van ons binnen een binnen één werkdag de bevestiging en inloggegevens en kan je meteen aan de slag. Voldoet het niet aan je verwachting laat het ons dan binnen twee weken weten en wij zullen het lesgeld uiteraard per omgaande retourneren.

Bij ons betaal je geen inschrijfkosten en bij het volbrengen van de cursus krijg je een studieverklaring waarmee je het bewijs in handen hebt van de gevolgde opleiding en studieresultaten.

Lesgeld: 1 x € 27,50

Inschrijven

betaal methoden

 

Continue bezig ons te verbeteren

Regelmatig passen we onze lessen aan, aan de hand van feedback van cursisten, marktontwikkelingen en natuurlijk onze eigen ervaringen!

Open de voorbeeldles