Cursus GevorderdenMet Plezier Leren Fotograferen

  

image

Gevorderden

  • Persoonlijke begeleiding door een ervaren vakfotograaf/-docent
  • Leer nog beter fotograferen
  • Leer te werken met Adobe Photoshop & Lightroom
  • 24/7 online en overal beschikbaar
  • Gratis jaarabonnement op ons E-Magazine, Photo Exposure
  • Gratis toegang tot het naslagwerk
 

Inschrijven

 

Op weg naar professioneel niveau!

De gevorderde cursus is heel breed opgezet! Tijdens deze cursus ga je je in meer dan tien vakdeelgebieden verdiepen; portretten bij natuurlijk & studiolicht, Landschappen, Natuur-, Macro-, Reis-, Straat-, Product-, Architectuur-, Kinder- en Trouwfotografie komen onder andere aan bod!

Naast deze vakdeelgebieden gaan we aan de hand van Adobe Photoshop en Lightroom uitgebreid in op fotobewerking en beheer!

Net als bij Basis I en Basis II kijken we mee in de keuken van bekende fotografen. Hoe gaan zij te werk en wat is hun visie op de fotografie. Natuurlijk komen we ook hier (weer) uitgebreid met tips en bijzondere wetenswaardigheden.

Aan het eind van deze cursus zit je op (semi)professioneel niveau, heb je de techniek volkomen onder controle en zul je beter in staat zijn om foto’s met een ‘verhaal’ te maken!

 

Voor wie?

De gevorderden cursus is een absolute Masterclass, voor fotografen die hun camera door en door kennen en minimaal op het niveau van Basis II zitten!

 

Waarom kies je voor Digifotocursus?

  • Om vooral op een leuke en prettige manier betere foto's te leren maken!
  • Een enthousiaste persoonlijke cursusbegeleider met een professionele achtergrond!
  • Voor een digitale persoonlijke leeromgeving, uw lesmateriaal altijd voorhanden!
  • Zorgvuldig opgesteld lesmateriaal geoptimaliseerd voor zowel PC/laptop en tablet!

 

Hoe werkt het?

Je wordt begeleid door een ervaren vakfotograaf/-docent! Je bestudeert zelf de lesstof, zodra het jou uitkomt, en gaat vervolgens met de oefeningen/camera aan de gang. Door het insturen van de oefeningen/foto’s krijg je feedback van deze vaste cursusbegeleider. Heb je vragen dan kun je deze rechtstreeks aan hem of haar stellen (via de Chatservice), vaak krijg je per omgaande antwoord terug.

In tegenstelling van Basis I & Basis II zijn deze lessen, door de specifieke deelgebieden, onafhankelijk van elkaar te volgen! Je bepaalt zelf aan welk vakgebied je voorrang geeft!

De cursus wordt geheel digitaal aangeboden en bestaat uit 16 lessen.

 

Hoeveel tijd kost deze cursus?

Je bepaalt zelf hoeveel uur je per week aan de cursus besteedt. Gemiddeld doet een cursist twee weken over een les. Heb je het druk of heb je juist meer tijd te besteden, geen probleem doordat je individueel wordt begeleid passen we de snelheid eenvoudig aan!

De lesstof, de docent/vakfotograaf, de leeromgeving, alles is beschikbaar om versneld je einddoel te halen. Het omgekeerde geldt natuurlijk ook. Heb je (tijdelijk) minder tijd beschikbaar, mag je langer over de cursus doen (tot drie keer de cursusduur met een minimum van 12 maanden).

Je behoudt tot aan het einde van de cursus recht op de persoonlijke begeleiding, feedback op je oefeningen en toegang tot alle online studiefaciliteiten. Hiervoor worden natuurlijk geen extra kosten berekend!

 

Wat heb je nodig?

Om alle aspecten van de cursus te kunnen doornemen is een digitale spiegelreflex-, een systeem- of een zogenaamde bridgecamera (uitgebreidere compactcamera) noodzakelijk! Je hebt in elk geval een camera nodig waarmee je handmatig minimaal sluitertijd en diafragma kunt instellen. Een compactcamera kan ook maar er zullen soms oefeningen zijn die technisch gezien niet of lastig toepasbaar zijn op dit type camera's. Heb je twijfels of je camera geschikt is, neem dan even contact met ons op!

Handig maar niet noodzakelijk zijn accessoires zoals bijvoorbeeld een statief, draadontspanner en een externe reportageflitser! Photoshop of Lightroom hoef je zelf niet aan te schaffen; tegen de tijd dat je met deze lessen begint zullen wij verwijzen naar de website van Adobe waar je gratis trials kunt downloaden (hiermee kan je 30 dagen onbeperkt werken)!

Naast een digitale camera heb je verder de beschikking over een pc, laptop of tablet met internetaansluiting en e-mail om de lesstof op te halen en de oefeningen in te sturen.

 

Na deze cursus?

Na deze cursus zit u op (semi)professioneel niveau en kunt u zich inschrijven voor één van onze vakgroepen!

 

Inschrijven

Na inschrijving ontvang je van ons, binnen één werkdag, een bevestiging met inloggegevens en kun je meteen aan de slag. Voldoet het niet aan je verwachting laat het ons dan binnen twee weken weten en wij zullen het lesgeld uiteraard per omgaande retourneren.

Bij ons betaal je verder geen inschrijfkosten en bij het volbrengen van de cursus krijg je een studieverklaring waarmee je het bewijs in handen hebt van de gevolgde opleiding en studieresultaten.

Lesgeld: € 138,00

Inschrijven

betaal methoden

 

 

image

Op stap met een vakfotograaf

Onze cursisten bieden we de mogelijkheid aan om een dag mee op pad te gaan met één van onze vakfotografen!


image

Vakgroep

Klaar met de Complete of Gevorderde cursus en heeft u de ambitie om u nog verder te ontwikkelen dan kunt u zich aanmelden voor de Vakgroep.

image

Losse Modules

Is de gevorderde cursus te ‘breed’ voor u kijk dan eens naar één van onze losse modules!


Lees Meer

 

Continue bezig ons te verbeteren

Regelmatig passen we onze lessen aan, aan de hand van feedback van cursisten, marktontwikkelingen en natuurlijk onze eigen ervaringen!

Open de voorbeeldles