Over onsWelkom bij Digifotocursus

  

image

Digifotocursus, met plezier beter leren fotograferen

 

De brede ervaring van Digifotocursus en haar enthousiaste team van professionele fotografen/docenten draagt zorg voor kwalitatief hoogstaande fotografiecursussen, workshops en fotoreizen. Door continue onze visie te bewaken ten aanzien van de kwaliteit en toegankelijkheid van de lesmaterialen zijn wij uitgegroeid tot marktleider van digitale fotografiecursussen op de Nederlandse markt.

 
 

 

image

Missie

Met zoveel mogelijk plezier & enthousiasme onze kennis over fotografie, techniek & achtergrond, overdragen op onze cursisten, deelnemers en lezers.

Via:

  • Fotocursussen
  • Fotoworkshops
  • Fotoreizen
  • E-magazine, Photo Exposure
  • Naslagwerk
  • Nieuwsbrief, blog & presentaties
image

Motto

"Als we het niet leuk vinden doen we het niet...."

Waarom niet? Omdat we oprecht geloven dat als wij geen plezier hebben in wat we doen we onze passie in fotografie niet op een enthousiaste, boeiende en inspirerende manier kunnen overdragen op onze cursisten, deelnemers & lezers!

image

Passie

"Onze passie in fotografie vertaalt zich het beste in een 'glimlach en verwondering', net als een kind die een speelgoedzaak binnenloopt... :-)"

Fotografie is voor ons eindeloos! Niet alleen in het overdragen van kennis, ook het gevoel dat ook bij ons de beste opname nog steeds moet komen is een enorme drijfveer om te zorgen dat wij altijd een camera met veel plezier onder handbereik hebben