Veelgestelde vragenVraag en Antwoord

image

Reacties van Cursisten/Deelnemers

Van kritiek kunnen we leren,
van complimenten gaan we glimlachen!

Reacties

image

Email

Kunt u het antwoord op uw vraag hier niet vinden, stuurt u ons dan even een e-mailtje?

Stuur Email

image

Telefoon

Belt u liever of heeft u een specifieke vraag?
We staan u graag te woord!

+31 (0)182 603 266

 

 

 • Uw ingestuurde opnames blijven uw eigendom! +

  U opnames blijven natuurlijk uw eigendom! Wij zullen nooit opnames gebruiken van cursisten zonder expliciete toestemming! Zodra wij antwoord hebben gegeven op uw oefeningen verwijderen wij uw opnames. Een enkele keer, bij bijzondere/mooie opnames, zullen wij u vragen of wij uw opname(s) mogen gebruiken als ‘opname van de week’.
 • Ik wil me of heb me al ingeschreven maar moet ik dan direct aan de cursus beginnen? +

  Je hoeft natuurlijk niet direct te beginnen. Je volgt een cursus individueel en bent niet afhankelijk van andere cursisten.
 • Hoe lang mag ik over een cursus doen? +

  Je krijgt van ons alle tijd en mag tot drie keer de duur die voor een cursus staat over een cursus doen, met een minimum van 12 maanden; dus als er voor een cursus 2 maanden staat mag je er tot een jaar over doen! Een cursus waar 12 maanden voor staat mag je tot drie jaar de tijd voor nemen. Al die tijd blijft u natuurlijk recht houden op begeleiding.
 • Kan ik de cursus ook versneld volgen? +

  Als u al een stapje verder bent in de fotografie kunnen wij ons voorstellen dat u sneller door de cursus heen wilt gaan. De ervaring leert ons echter wel dat u de tijd nodig zal hebben om goed aandacht aan de oefeningen te geven. Wilt u toch graag versneld de cursus volgen stuur ons dan even een e-mailtje.
 • Het cursusmateriaal wordt digitaal aangeboden. Kan ik ook een lesboek kopen? +

  Nee op dit moment bieden wij nog geen 'papieren' lesboek aan. Het cursusmateriaal is geoptimaliseerd om op het scherm van een tablet (bijvoorbeeld Ipad / Android), laptop of pc te volgen.
 • Kan ik de cursus even stopzetten? +

  Natuurlijk kan dat, stuur je ons dan even een mailtje?
 • Hoe weet ik of mijn camera geschikt is om een cursus of workshop te volgen? +

  Een spiegelreflex, systeemcamera of bridgecamera heeft de voorkeur (om alle oefeningen te kunnen uitvoeren). Deze camera’s hebben de mogelijkheid om onder andere handmatig diafragma & sluitertijd in te stellen. Twijfelt u of uw camera wel geschikt is neem dan even contact met ons op.
 • Is het de bedoeling dat ik voor elke les foto's instuur? +

  Verplicht is er natuurlijk niks! Maar door foto's in te sturen kunnen wij goed zien wat er goed of misschien minder gaat. Bovendien geven we aan de hand van de foto's vaak ook andere tips die niet direct betrekking hebben op de lesstof.
 • Hoe haal ik het maximale uit de cursus? +

  Door foto’s in te sturen en serieus te werken aan de foto-opdrachten. Deze zijn leuk en uitdagend om te doen en door hier serieus aan te werken motiveert u natuurlijk uw cursusbegeleider om extra haar/zijn best te doen!
 • Heb ik voor de cursus Adobe Lightroom of Photoshop nodig? +

  U hoeft niet één van deze pakketten aan te schaffen. Tegen de tijd dat we hieraan gaan beginnen zullen we verwijzen naar de website van Adobe waar compleet werkende testversies te downloaden zijn. Deze kunt u dertig dagen gratis uitproberen, hierna kunt vrijblijvend wel of niet overgaan tot aanschaf, en heeft u voldoende tijd aan om de lessen door te nemen.
 • Uw vraag staat er niet bij? +

  Kunt u het antwoord op uw vraag hier niet vinden, stuurt u ons dan even een e-mailtje of neem telefonisch contact met ons op.
 • 1

x

Geen antwoord op uw vraag?

Neem dan gerust even Contact op met iemand van ons Team via Telefoon of Email.

Contact